C'est la vie   zoals het begon:

         



                            C'est la vie in Amsterdam:

                                 

  

Als begindatum voor ons koor kan Koninginnedag 2000 worden genoemd. Op deze dag stond een aantal van onze dames de zangkunsten van het Westhoeks Mannenkoor te bewonderen. Tijdens dit optreden werd spontaan geroepen: "Dat kunnen wij ook. Volgend jaar staat hier een dameskoor!" Deze uitspraak ging toen als een wave over het plein van het stadhuis. In september is smartlappenkoor C'est la vie van start gegaan. En inderdaad, op Koninginnedag 2001 beleefden wij onze première.

Wij willen graag lekker samen zingen, gezellige repetities en af en toe een spetterend optreden. Vaak in de regio, maar we slaan steeds verder onze vocale vleugels uit, zoals een optreden tijdens het Jordaanfestival in Amsterdam. Maar ook in Rotterdam, Den Haag en omgeving zijn wij regelmatig te horen.

Het repertoire bestaat uit lekker in het gehoor liggende liedjes. Ook kunnen wij een optreden verzorgen met sfeervolle kerstliedjes.

Wij zijn herkenbaar aan onze met zorg uitgekozen kleding, soms opgesierd met fraaie hoeden en sjaals. Ook heeft ons koor eigentijdse kleding met leuke accessoires.

Kortom, een optreden van C'est la vie is een lust voor het oor en oog!



C'est la vie Abba-medley: